Printable Trivia Questions

What’s good, y’all? Today we’ve got some trivia questions for you to test your knowledge on all things food. Check it out:

Question 1:

trivia questions with answersWhat is the name of the spicy Indian dish made from meat and vegetables?

Answer: Vindaloo

Question 2:

trivia questions with answersThe meat of which animal is used to make pastrami?

Answer: Beef

Question 3:

trivia questions with answersWhat is the national dish of Spain?

Answer: Paella

Question 4:

trivia questions with answersWhat is the New Zealand dessert made with meringue, whipped cream, and fruit called?

Answer: Pavlova

Question 5:

trivia questions with answersWhat type of pasta is shaped like small ears?

Answer: Orecchiette

Question 6:

trivia questions with answersWhich fruit is known as the “king of fruits” in Southeast Asia?

Answer: Durian

Question 7:

trivia questions with answersWhat is the name of the famous Belgian chocolate brand?

Answer: Godiva

Question 8:

trivia questions with answersWhat is the most expensive spice in the world by weight?

Answer: Saffron

Question 9:

trivia questions with answersWhich nut is the primary ingredient in pesto?

Answer: Pine nuts

Question 10:

trivia questions with answersWhat is the Japanese dish made with raw fish and rice called?

Answer: Sushi

That’s it for our food trivia questions and answers. How many did you get right? Let us know in the comments below!